Новини

ТОП-10 засобів для прибирання квартири

ТОП-10 засобів для прибирання квартири

Зміст

Прибирання квартири - це повсякденне завдання, яке потребує уважності та відповідального ставлення. Але щоб воно було справді ефективним, під рукою потрібно мати якісну побутову хімію. Професійні засоби для прибирання квартири ефективно справляються із забрудненнями, нейтралізують неприємні запахи, запобігають повторному накопиченню бруду та водночас не шкодять поверхням. А використовувати їх одне задоволення. Але як вибрати таку продукцію? Розглянемо найкращі засоби для прибирання квартири на українському ринку.

Найкращі засоби для прибирання квартири: основні характеристики

Дійсно хороші засоби для прибирання повинні відповідати ряду важливих характеристик, що забезпечують ефективність, безпеку та зручність їх використання. Серед них:

  • Ефективність очищення. Засоби повинні ефективно видаляти забруднення з різних поверхонь, зокрема кухонних столів, підлоги, сантехніки, скла тощо. Вони повинні забезпечувати високу якість прибирання та запобігати утворенню плям та розводів.

  • Безпека здоров'ю. Найкращі засоби для прибирання квартири повинні бути безпечними для застосування за умови дотримання елементарних правил безпеки. Вони не повинні містити агресивних хімічних речовин, які можуть викликати алергічні реакції (безумовно, не можна виключати ризику виникнення алергії на будь-які компоненти засобів для чищення та мийних засобів) або забруднювати повітря в приміщенні.

  • Універсальність застосування. Хороші засоби для прибирання повинні бути універсальними та підходити для різних видів поверхонь та матеріалів, а також справлятися з різноманітними видами забруднень. Наприклад, засіб для чищення сантехніки має бути безпечним для скла, кераміки, нержавіючої сталі та водночас усувати наліт, сечовий камінь, сліди іржі та ін.

  • Зручність використання. Засоби повинні бути зручні у застосуванні та не вимагати складних інструкцій. Вони повинні мати зручну упаковку та дозатори для точного дозування.

  • Приємний запах. Хороші засоби для прибирання повинні мати приємний аромат, який не тільки маскує неприємні запахи, але й створює відчуття свіжості та чистоти у приміщенні.

ТОП найкращих засобів для прибирання в будинку

Розглянемо, які засоби можуть стати для вас справжнім відкриттям у сфері прибирання. До цього рейтингу ми включили:

  1. Чистолайн Універсал. Це найкращий універсальний засіб, який ви тільки можете знайти на вітчизняному ринку. Він може використовуватися для миття абсолютно всіх типів поверхонь, починаючи від покриттів для підлоги (лінолеуму, дерева, вінілу, мармуру, керамограніту та ін.) і закінчуючи склом, пластиком, керамікою та металом. Чистолайн Універсал справляється навіть із дуже забрудненими поверхнями. Якщо вам потрібні засоби для дезінфікування для прибирання квартири, це відмінний вибір, адже при тривалому витримуванні на поверхні він ще й надає сильний антимікробний вплив.

  2. Засіб дезінфекційний Септолайн. Може прийти на допомогу, якщо в будинку з'явилася пліснява (і за високого ризику її утворення). Сприяє усуненню спор грибка та досягненню гігієнічної чистоти. Може використовуватися у ванній кімнаті та на кухні, підходить для обробки холодильника та відер для сміття. 

  3. Чистолайн Сода Ефект. Сучасна альтернатива чистячим порошкам. Ефективно усуває комплексні забруднення та стійкий бруд з різних поверхонь без абразивного ефекту (без подряпин, потертостей і пошкоджень). Чистолайн Сода Ефект справляється з масложировими плямами, білковими та ґрунтовими забрудненнями, слідами сажі та кіптяви. Підходить для прибирання у всьому будинку, але особливо цінний при наведенні чистоти на кухні.

  4. Чистолайн Антижир Екстра. Цілком незамінний, якщо потрібно впоратися з дуже старими та стійкими забрудненнями, зокрема відчистити духовку або газову плиту, упорядкувати гриль або коптильну камеру, повернути блиск старим сковородам або каструлям. А ще може використовуватися для миття калориферів та вентиляційних систем. Підходить для обробки поверхонь, стійких до дії лугів.
  5. Чистолайн Труби. Засіб призначений для усунення засмічень в каналізаційних системах (каналізаційні труби, з різних матеріалів, душових кабін, ванн, раковин тощо).

  6. Чистолайн Антинакип. Жорстка водопровідна вода залишає після себе накип та вапняний наліт, а у разі старих водопровідних систем ці сліди доповнюються ще й іржею. І впоратися з такими забрудненнями, повернути блиск і сяйво поверхонь допоможе Чистолайн Антинакип. Засіб дуже простий у застосуванні та може використовуватися навіть для обробки внутрішньої поверхні чайника (легко змивається без слідів та шкоди для здоров'я).

  7. Чистолайн WC. Ефективно видаляє іржу, вапняний наліт, сечовий камінь. Не пошкоджує керамічних, порцелянових, скляних, виробів із нержавіючої сталі, кахлю, вироби з полімерних та інших матеріалів, нефіксує органічні та неорганічні забруднення, легко змивається.

  8. Чистолайн Ванна Кімната. Ванна кімната - це одне з тих місць, яке потребує скрупульозної та системної підтримки чистоти. Тут потрібно прибирати практично щодня, інакше поверхні покриваються плямами, нальотом, стійким каменем та ін. Але Чистолайн Ванна Кімната допоможе впоратися як зі свіжими забрудненнями, так і зі стійкими слідами тривалої експлуатації, залишаючи після себе бездоганну чистоту та приємний ненав'язливий запах. Засіб видаляє різні забруднення, починаючи від накипу та залишків мила та закінчуючи стійким вапняним нальотом та сечовим каменем.

  9. Чистолайн Підлога. Щоб поверхні підлоги блищали, не покривалися пилом та плямами, потрібно регулярно приділяти час вологому прибиранню. І з Чистолайн Підлога регулярне миття підлоги перетворюється на медитативний процес, який приносить задоволення. Засіб видаляє забруднення, береже поверхні, усуває неприємний запах і водночас не піниться. Може використовуватись навіть для машинного миття підлоги.

  10. Чистолайн Скло. Має виражені мийні якості, справляється з різними типами забруднень на склі, дзеркалах і дзеркальних поверхнях, очищає вікна та вітрини, допомагає підтримувати чистоту кахелю та плитки, може використовуватися для очищення автомобільного скла. Не ушкоджує поверхні, швидко витирається, не залишає після себе розводів.

Вибираючи професійні засоби для прибирання квартири, віддавайте перевагу продукції тих брендів, які спеціалізуються на виробництві сертифікованих мийних засобів та дезінфектантів. Тоді якість буде гарантовано.