Новини

ЯК ПОЧИСТИТИ ПРАЛЬНУ МАШИНУ

Бажаєте, щоб ваша пральна машина завжди була в хорошому стані? Ось кілька порад від наших експертів щодо боротьби з накопиченням бактерій та запахом.

Брудний одяг призводить до забруднення пральної машини

Наш одяг та білизна можуть вбирати неприємний запах бруду, бактерій та вірусів протягом дня. Згадайте сорочки та шкарпетки вашої дитини, які він використовує під час футбольних тренувань, іграшки та особисті речі вашого домашнього улюбленця, спідню білизну та багато іншого. Забруднення від таких речей можуть негативно вплинути на роботу вашої пральної машини.

Як почистити пральну машину

1. Очистіть відсік миючих засобів

Цей маленький простір може стати притулком для плісняви, бактерій та застарілих залишків пральних засобів. Ця скринька може досить швидко забруднюватись, тому завжди рекомендується регулярно чистити її. Для досягнення найкращих результатів вийміть ящик, якщо це можливо, розпорошіть на нього антибактеріальний засіб і добре потріть. Потім промийте водою і витріть насухо, перш ніж помістити його назад в пральну машину.

2. Протріть ущільнення дверцят

Гумовий ущільнювач уловлюють бруд, пух, тканини та інші залишки, які інакше могли б безладно бовтатися в барабані.

Пральна машина часто не береться до уваги, коли справа доходить до прибирання, тепер ви знаєте як важливо стежити за її чистотою.*

*Завжди читайте етикетку та інформацію про продукт перед використанням.

Фото взято з ресурсу: https://www.freepik.com. Автор Senivpetro

ЯК ПОЧИСТИТИ ПРАЛЬНУ МАШИНУ

Зміст